Innovaties & technische toepassingen  
 

Onze produkten en technieken worden zeer breed toegepast. Van lagers in de algemene machinebouw en offshore technieken tot hoog temperatuur ovens voor het behandelen van biotechnologische produkten. Hieronder vind u uiteenlopende toepassingen van technische innovaties waarin onze produkten een rol spelen:

Over IB Kracht
In 1933 is I.B. Kracht opgericht, toen nog Ingenieursbureau Kracht

CAD@KRACHT
Met deze nieuwe online applicatie bieden we machinebouw constructeurs direct toegang tot meer dan 1000 verschillende glijlagerbussen.

Catalogus Glijlagers & Sinterdelen
Compleet pdf document met technische informatie en beschikbare afmetingen van glijlagers in brons, composiet en kunststof Ontwerp specificaties

Mangaanbronzen glijlagers
Mangaanbrons voor hoogebelaste scharnierpunten in graafmachines en wielladers.

Kracht lineair: ROLLEN wordt GLIJDEN
Introductie van geheel nieuwe range binnen het bestaande assortiment van Kracht glijlagers

Hoe werken glijlagers van sinterbrons?
Altijd al willen weten hoe sinterbronzen glijlagers werken? Graag lichten we de werking en het produktie proces toe.

Veelzijdig in LABovens
Op de vakbeurs voor laboratorium techniek HET Instrument 2012 ruim aandacht voor onze labovens, warmte techniek, CO2 incubators en overige laboratorium warmte techniek.

Electro Heat Testing
Met Elektro Heat Testing bieden we inzicht in het warmtebeeld van onze elektro heaters en uw machinebouw component.

Warmtekamers en warmteboxen
Wij leveren warmtekamers voor het op een effectieve en veilige manier verwarmen van viskeuze stoffen. Dit doen we door snelle luchtcirculatie. Viskeuze stoffen worden verwarmd en dunvloeibaar gemaakt waardoor verdere verwerking in een proces vereenvoudigd wordt. Deze stoffen worden eerst opgewarmd of gesmolten. Warmtekamers worden geleverd in tien verschillende standaardmodellen, die met diverse opties zijn uit te breiden. Ook is het mogelijk om een warmtekamer op maat te bestellen.

Buisovens
Door de ronde en compacte vorm zijn buisovens zeer geschikt voor de behandeling van kleine samples die een hoge temperatuur uniformiteit vereisen.

Kracht in YES!Delft Labs
Bezoek ons in YES!Delft Labs en maak kennis met onze engineers.