HomeProductenNieuwsOver onsSupportVacaturesContact

CAD@KRACHT

3D Glijlagers voor de constructeur

Kracht biedt machinebouw constructeurs via een gebruiksvriendelijke webapplicatie 3D modellen van glijlagers. Direct klaar voor integratie in het eigen CAD systeem. Hiermee wordt construeren nog eenvoudiger. Bovendien worden constructiefouten tot een minimum beperkt.
 
De webapplicatie bevat een database met meer dan 1000 verschillende lagerbussen. En zijn binnen enkele minuten via e-mail gratis beschikbaar.
Vanuit de CAD applicatie ontvangt de constructeur binnen enkele minuten een mail bericht met 3D CAD bijlagen in Parasolid en STEP.
 
Deze compacte bestanden zijn eenvoudig te importeren in de meest gebruikte CAD-programma’s, zoals AutoCAD, SolidWorks, Inventor, TFlex, Solid Edge, HiCad en Creo.De modellen worden samengesteld op basis van parametrische routines. Hierdoor is het mogelijk om de CAD tekeningen via een gebruiksvriendelijke en zeer toegankelijke webapplicatie snel beschikbaar te maken.
 
Inloggen of een account aanmaken is niet nodig. De applicatie is voor iedereen toegankelijk. De constructeur bespaart hierdoor veel tijd. Binnen 2 minuten zijn de bestanden beschikbaar in de mailbox.
 

Geen CAD? Geen probleem...

Werkt u niet met speciale CAD software, maar u wilt wel de ontwerpdata ontvangen. Naast de CAD bestanden wordt er direct een tekening in PDF gegenereerd en meegezonden. Hiermee heeft ook de technisch inkoper de details snel en eenvoudig beschikbaar. 
 
In de PDF staan bovendien de maximaal toelaatbare draaggetallen en glijsnelheden weergegeven. Wilt u toch liever ondersteuning bij uw keuze? Onze sales engineers adviseren u graag, geheel vrijblijvend. Telefonisch bereikbaar via: 070 - 387 68 00.
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten