HomeProductenNieuws Vacatures Over ons Support Contact

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst, iemand met technische affiniteit om onze klanten te adviseren. Als je al ervaring hebt met lagers en aandrijftechniek is dat een prė. Heb je die ervaring niet dan leren we het je.

We hebben een inwerkprogramma voor je klaar staan. Dit programma vullen we waar nodig of wenselijk aan met verschillende trainingen. Dit kan technisch zijn, maar ook sales trainingen (zoals consultative selling) behoren tot een uitgebreid pakket om jou verder op te leiden als lager specialist.

 

Bij IB Kracht adviseren we onze klanten over de lagers die we verkopen, ontwerpen en maken. Meestal zijn dat machinebouwers in binnen en buitenland. Vind je het een uitdaging om mee te denken en mee te rekenen aan de grootste offshore installaties van onze klanten? Dat kan, want dat is wat we doen. We zorgen ervoor dat lagers jaren meegaan onder de meest extreme omstandigheden. We werken met uiteenlopende materialen zoals brons, mangaanstaal en zirconiumoxide. Daarnaast produceren we zelf wrijvingsloze luchtlagers.

 

We vormen een hecht en compact team en bieden veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Je werkzaamheden voer je uit vanuit ons kantoor in Voorburg. Omdat onze systemen ook remote toegankelijk zijn kun je ook deels vanuit huis werken. Naast je adviserende rol houd je je dagelijks bezig met het opstellen van offertes en behandel je verkooporders. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

 

Enthousiast en wil je meer weten? Update je CV in en motiveer waarom je vind dat we jou moeten uitnodigen voor een eerste kennismaking. Stuur je sollicitatie naar Mw. Pronk via vacature@kracht.nl

    

KRACHT, de sterkste schakel in uw supply chain


2534 Producten die online beschikbaar zijn en snel geleverd worden!
Voor 15:30 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 500,-. Betaal online of vooruit middels factuur.
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten