HomeProductenNieuws Vacatures Over ons Support Contact

Aanpassingen in 2024

Wijzigingen in productgroepen en prijsaanpassingen voor 2024

Productgroepen

Op deze website www.kracht.nl vindt u de categorien die betrekking hebben op lagertechniek. Dit zijn de bekende glijlagers in brons en kunststof, maar ook de SKF kogellagers, lineaire lagers, keramische lagers en luchtlagers.
Alle producten m.b.t. elektrische verwarming vindt u op www.kracht-electroheat.nl

Prijzen

Met ingang van 1 januari 2024 gelden er voor veel producten nieuwe tarieven. De nieuwe prijzen vermelden we zoals gebruikelijk in onze webshop. Hier vindt u ook, bij veel producten, interessante staffelprijzen. De prijsaanpassingen hebben te maken met toenemende kosten van onder andere materialen en transport, maar ook opslag en verzekeringen.

Behalve de sterk fluctuerende grondstofprijzen hebben ook de hogere energieprijzen voor productie en transport een belangrijk effect op onze productprijzen. 
Hierdoor zijn we genoodzaakt om de prijzen van onze producten voor 2024 aan te passen.

In onze webshop vindt u altijd de meest actuele prijs. Heeft u vragen over uw jaarafnames, neem dan contact op met onze verkoopafdeling of uw vaste accountmanager. Meer info over ons prijsbeleid vindt u hier.

Verzendkosten

Voor orders met een orderwaarde tot € 500,00 berekenen we vanaf 1 januari 2024 een pakkettarief van € 10,50.   Afwijkende tarieven vermelden we in offertes en op opdrachtbevestigingen.  

Datum: 01-12-'23

« Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten