HomeProductenNieuwsOver ons Support Vacatures
Contact
Producten » Lagertechniek » Vesconite » Vesconite HiLube glijlager

Vesconite HiLube glijlager

Gewicht: 0gr
De ontwikkeling van Vesconite Hilube begon in 1968 in een poging geschikt lagermateriaal te vinden voor het gebruik in de mijnbouw. Vanwege de uitzonderlijk zware omstandigheden ruim 3,5 kilometer diep, ondervonden traditionele lagermaterialen allerlei problemen. Bronzen lagers faalde door slechte smering en extreme vervuiling. Nylon lagers zwollen op door de vochtige omstandigheden en verloren hierdoor de toleranties en maatvoering waardoor systemen vastliepen. Er was een zelfsmerend en slijtvast lagermateriaal nodig met een zeer laag wrijvingscoëfficiënt. Dit werd gevonden in Hilube. Inmiddels wordt dit kunststof lagermateriaal met veel succes gebruikt in vele uiteenlopende toepassingen in verschillende sectoren, zoals de mijnbouw, waterbouw, offshore, pompen, turbines en spoorwegen. 
 
Hilube lagers bestaan uit een zelfsmerend polymeer met een zeer lage wrijvingscoëfficiënt. Dit materiaal is homogeen waardoor er geen delaminatie plaats kan vinden. Daarnaast is het basismateriaal erg eenvoudig te bewerken.

Vesco retrofit 3D printer lagers LM8UU en LML8UU

Behalve maatwerk lagers van Vesconite zijn er ook standaard Hilube lagers verkrijgbaar. Heel specifiek als retrofit voor 3D printers. Je kunt kiezen uit 2 verschillende materialen: Hilube en Superlube. Beide materialen geven een uitstekende performance optimalisatie van je 3D printer. De Superlube uitvoering geeft een nog lagere wrijvingscoefficient. Kies in de matrix hieronder welke lagers je nodig hebt.
 
  

Download specificatie en montage instructie (PDF) Vesconite 3D printer lagers
Vesconite HiLube glijlager online bestellen:

In onze webshop bestelt u dit product makkelijk en snel! Selecteer hieronder in het dropdown menu de gewenste specificaties voor het exacte product.
x

Klik op een rij om het product te bestellen:

Bekijk het in tabelvorm


Dit product heeft staffelkorting:
Op voorraad

€ 1,95. Nu voor:
€ 0,95

Prijs is exclusief BTWKRACHT, de sterkste schakel in uw supply chain


2115 Producten die online beschikbaar zijn en snel geleverd worden!
Voor 17:00 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden! Tijdelijk voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Excuses voor het ongemak.
Gratis verzending vanaf € 500,-. Betaal online of vooruit middels factuur.
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten