HomeProductenNieuwsOver onsSupportVacaturesContact
Producten » Elektrowarmte » Temperatuur regelaars » Temperatuur regelaars, meters en recorders

Temperatuur regelaars, meters en recorders

Gewicht: 0gr
Voor een nauwkeurige regeling en meting van uw warmte proces bieden we gerenomeerde merken zoals JUMO, EUROTHERM en Brainchild. Daarnaast passen we ook PID regelaars van SHINKO toe in onze besturingskasten.

JUMO
Front inbouw of DIN rail opbouw regelaars voor het aansturen van bijvoorbeeld silicone heaters en patroon elementen. PID regelaars voor het nauwkeurig inregelen van uw warmte proces. Logoscreen dataloggers voor het gelijktijdig opslaan en uitlezen van meerdere kanalen voor de temperatuur meting.

EUROTHERM
De regelaars van EUROTHERM worden veel toegepast in onze labovens voor het nauwkeurig regelen en meten van het ovenproces. De betrouwbare EUROTHERM regelaars worden geintegreerd als onafhankelijke overtemperatuur bewaker in laboratoriumovens en high tech industrie ovens.

Elektronische Temperatuursregelaars
Voor een hogere nauwkeurigheid en meer mogelijkheden zijn er regelaars beschikbaar van eenvoudig aan/uit tot een gecombineerde PID-regelaar / recorder in een compacte behuizing. De benodigde sensoren, zoals thermokoppels of PT100, kunnen in vele uitvoeringen geleverd worden.

Besturingskasten
De regeling van uw warmteproces met silicone heaters en patroonelementen kan door I.B. Kracht compleet worden geleverd volgens uw specificaties


Temperatuur regelaars, meters en recorders online bestellen:

Dit product heeft verschillende uitvoeringen en opties. Neem online contact op met één van onze ervaren medewerkers voor advies en een offerte.

klik hier voor een offerte


KRACHT, de sterkste schakel in uw supply chain


1936 Producten die gelijk online te bestellen zijn en snel geleverd worden!
Voor 17:00 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden!
Gratis verzending vanaf €500,-. Betaal online of via factuur.
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten