HomeProductenNieuwsOver ons Support Vacatures Contact

Specialist lagertechniek

In 1933 is B.V. Ingenieursbureau Kracht opgericht. Gedreven door ambitie en vooruitgang profileert IB Kracht zich vandaag de dag als specialist op een aantal specifieke technische vakgebieden. Onze wtb afdeling adviseert en levert glijlagers, keramische lagers en luchtlagers die worden toegepast in de industrie, de (zware) machinebouw en in offshore techniek. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:
 

Specialist lagertechniek

Functie

Als Specialist lagertechniek onderhoud je contacten met onze klanten. Daarnaast ga je op een proactieve manier op zoek naar nieuwe potentiële klanten voor de verkoop van glijlagers, keramische lagers en luchtlagers. Daarnaast onderhoud je contacten met onze adviseurs en buitenlandse leveranciers. Je initieert afspraken met klanten en prospects, adviseer je onze klanten en werk je technische voorstellen uit. Hierbij werk je nauw samen met de binnendienst.
 

Jouw kwaliteiten

Je hebt een HBO opleiding en bent gewend om zelfstandig te werken. Daarnaast heb je een flexibele en commerciële instelling en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en denkt in kansen. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Bovendien ben je in bezit van een rijbewijs B.
 

Wat we bieden?

I.B. Kracht is succesvol dankzij de kennis en kunde van gemotiveerde medewerkers in een open en informele werksfeer. De functie van Specialist lagertechniek is zeer veelzijdig waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen met vakgerichte trainingen. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en 31 vrije dagen per jaar.
 

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse en herken je jezelf in het functieprofiel? Zoek jij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en wil je meewerken aan de verdere groei van onze dynamische, professionele organisatie?
 
Stuur dan je CV met motivatie naar Mw Pronk via: pronk@kracht.nl 
Bellen mag natuurlijk altijd: 070 – 387 68 00
 
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten