HomeProductenNieuwsOver ons Support Vacatures Contact

Sales Manager Lab techniek

In 1933 is B.V. Ingenieursbureau Kracht opgericht. Gedreven door ambitie en vooruitgang profileert IB Kracht zich vandaag de dag als specialist op een aantal specifieke technische vakgebieden. Onze elektrotechnische afdeling adviseert en levert laboratorium ovens, incubators, kweekkasten, koelers en vriesinstallaties. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:
 

Sales Manager

Functie

Als Sales Manager onderhoud je contacten met onze klanten. Daarnaast ga je op een proactieve manier op zoek naar nieuwe potentiële klanten voor de verkoop van laboratorium apparatuur. Daarnaast verzorg je inbedrijfsstellingen bij onze klanten en onderhoud je contacten met onze adviseurs en buitenlandse leveranciers. Je initieert afspraken met klanten en prospects. Daarnaast adviseer je onze klanten en werk je technische voorstellen uit. Hierbij werk je nauw samen met de binnendienst.
 

Jouw kwaliteiten

Je hebt een HBO opleiding en bent gewend om zelfstandig te werken. Daarnaast heb je een flexibele en commerciële instelling en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en denkt in kansen. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Bovendien ben je in bezit van een rijbewijs B.
 

Wat we bieden?

I.B. Kracht is succesvol dankzij de kennis en kunde van gemotiveerde medewerkers in een open en informele werksfeer. De functie van Sales Manager lab equipment is zeer veelzijdig waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen met vakgerichte trainingen. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en 31 vrije dagen per jaar. Voor het bezoeken van onze klanten en leveranciers stellen we een representatieve auto beschikbaar.
 

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse en herken je jezelf in het functieprofiel? Zoek jij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en wil je meewerken aan de verdere groei van onze dynamische, professionele organisatie?
 
Stuur dan je CV met motivatie naar Mw Pronk via: pronk@kracht.nl 
Bellen mag natuurlijk altijd: 070 – 387 68 00


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten