Warmtekamers

Voor het opwarmen, bewaren en warmhouden van uw kostbare producten in drums of IBC containers zijn onze AMARC warmtekamers de snelste, nauwkeurigste en meest energie efficiente manier. Op een relatief klein oppervlak kunt u van één tot zelfs twaalf palletplaatsen verwerken van kamertemperatuur tot maar liefst 150°C.

AMARC warmtekamers worden in heel Europa zeer succesvol toegepast in uiteenlopende sectoren, onder andere door:

·         Colgate Palmolive

·         Procter & Gamble

·         Unilever

·         BP

·         Loctite

·         BASF

·         3M

·         Shell

·         Texaco

·         Chevron

·         Petronas

·         Henkel

·         Hammerite

·         Estee Lauder

·         Pirelli

·         Siemens Group

·         Bridgestone

·         Borealis

·         ABB

·         Sun Chemical

·         Caterpillar

·         Colgate

·         Dow Chemical

·         Esso

·         DSM

·         Sigma-Aldrich

·         SKF

·         Total

·         Nestlé

·         Wolfoil


AMARC warmtekamers zijn geen opslagunits die eenvoudig omgebouwd zijn naar warmtekamers. Vanuit de meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van warmtesystemen is AMARC ruim 25 jaar geleden al begonnen met de ontwikkeling van deze zeer efficiënte kamers. Onder andere het benodigd vermogen, het volume en de stroomsnelheid van de lucht en de isolatiewaarde van de kamers worden zo optimaal mogelijk ontworpen en getest. Dit garandeert een zeer efficiënte en snelle opwarming van uw waardevolle product.


Warmtekamers | Warmtekasten

Uw vaten, drums en IBC containers verwarmt u snel en efficient met onze warmtekamers en warmteboxen. Een veilige manier van verwarmen, ook verkrijgbaar in ATEX uitvoering.

Lees verder
 

Warmtekamers voor de petrochemie

Voor projecten waar "standaard" niet volstaat staan we u graag bij naar het vinden van het juiste systeem dat, rekening houdend met klantspecifieke wensen, wordt ontworpen en gebouwd.

Lees verder
 

Warmtekamer services

Optimale pre- en aftersales voor de investering en het gebruik van uw warmtekamer

Lees verder
 
Kracht glijlager techniekSiliconen verwarmingsmattenVesconite Hilube kunststof glijlagersOvens voor de industriePBC Lineair lagersSinterfilters en geluidsdempersLaboratorium warmte techniekCAD@KRACHTElektrowarmte componenten en systemenOvenbouw materialenMagneetroerders | hotplatesWarmtekamers