DragonLab is een gespecialiseerde producent van laboratorium apparatuur voor de behandeling van monsternames. In het leveringsprogramma biedt IB Kracht bv de magneetroerders met verwarming, ook wel de magnetic stirrers of hotplates genoemd.

Magneetroerders worden in laboratoria toegepast voor langdurige roer processen. Vaak worden de vloeistoffen hierbij verwarmd. Onze magneetroerders zijn bij uitstek geschikt voor dit soort langdurige processen. Bovendien zijn bijna alle magneetroerders voorzien van verwarming. Zelfs tot een maximum van 550 graden.

Onze uitvoeringen:

De klassieke magneetroerder

De klassieke digitale magneetroerder met ronde verwarmingsplaat (135 mm). Geschikt voor temperaturen tot 280°C. Roestvaststalen plaat met keramische coating voor perfecte temperatuurverdeling en eenvoudige reiniging. Voorzien van DC gelijkstroom motor en externe temperatuursensor PT1000 voor uitstekende prestaties. Magneetroerders met verwarmingsplaten worden veel gebruikt in de chemische synthese, fysische en chemische analyses en bio-farmaceutische gebieden.

De volledig digitale Pro+

De nieuwste Pro+ magneetroerder heeft een verwarmingsplaat van 135 mm. Geschikt voor temperaturen tot 340°C.Roestvaststalen plaat met keramische coating voor perfecte temperatuurverdeling en eenvoudige reiniging. Voorzien van borstelloze gelijkstroom motor en externe temperatuursensor PT1000 voor uitstekende prestaties.

Digitaal en hoge temperatuur

DRAGONLAB 7 inch (184 x 184 mm) vierkante magnetische roerder met verwarmingsplaat tot 550°C. Keramische glas plaat voor perfecte temperatuurverdeling en eenvoudige reiniging. Voorzien van borstelloze gelijkstroom motor en externe temperatuursensor PT1000 voor uitstekende prestaties.

De Multi magneetroerder met 10 posities

Magnetisch roeren en verwarmen tot 120 °C met 10 samples tegelijk. MS-H-S10 Digitale magneetroerder met verwarming | Hotplate Met 10 posities, ieder 400 ml roercapaciteit

De FlatSpin

Slechts 15 mm dun is deze compacte magneetroerder. Deze ultra spinner heeft alle volwaardige functies, zoals instelbare rotatiesnelheid en omkeerbare draairichting.De meest compacte en ultra dunne magneetroerder zorgt voor een goede menging en is zeer geschikt voor toepassingen van een physische chemie, analyses en in biotechnologie laboratoria.

Keuzehulp nodig? Bekijk de video
"Magneetroerder selectie"

Magneetroerder met verwarming
De klassieke 280°C magneetroerder
Magneetroerder met verwarming Pro
Magneetroerder met verwarming tot 340 graden MS-H-Pro+ Digi...
Hoog temperatuur magneetroerder met verwarming
Magneetroerder met verwarming tot 550 °C MS7-H550-Pro LCD Di...
120 °C multipoint magneetroerder
Magnetisch roeren en verwarmen tot 120 °C met 10 samples teg...
Flatspin ultra vlakke magneetroerder
Compacte en vlakke magneetroerder zonder verwarming. Slechts...