HomeProductenNieuws Vacatures Over ons Support Contact
Producten » » IBC verwarming » IBC warmtemantel 3kW IP54

IBC warmtemantel 3kW IP54

Art.nr. 1000L-M090S-3KW IP54 / Gewicht: 16000gr
IBC warmtemantels voorzien van digitale temperatuur regeling, geschikt voor standaard 1000 liter IBC container

Onze IBC heaters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en aantrekkelijk geprijsde combinatiesets.

De IBC heater is standaard voorzien van digitale controllers. Hiermee is de actuele temperatuur direct en duidelijk afleesbaar. De digitale controller heeft nog een aantal extra voordelen. Zo is de set temperatuur instelbaar, maar is het ook mogelijk middels de timer functie de heater automatisch na een ingestelde tijd af te schakelen. Voor delicate vloeistoffen of pasta's is de ramp up functie beschikbaar. Hiermee kun je gecontroleerd de temperatuurstijging instellen in graden per minuut.
 
temperatuur: tot max 90 °C
De buitenzijde van de IBC mantel is van duurzaam Cordura en de binnenzijde van vezelversterkt siliconedoek, waarmee de IBC heater bestand is tot temperaturen van 90 °C.

3 zone uitvoering
De 3 zone uitvoering heeft 3 regelkringen van ieder 1000W, horizontaal verdeeld over het oppervlak van de IBC. Hiermee is het eenvoudig om regelkringen uit te schakelen op het moment dat het vloeistof niveau in de IBC tank daalt. 

met of zonder top isolatie
een opgewarmde IBC container kan via de bovenzijde (1 m²) veel warmte verliezen. Om dit te voorkomen bieden we de IBC heaters aan in een aantrekkelijke geprijsde set met top isolatie. De top isolatie beschermt de IBC container tegen te snel afkoelen via de bovenzijde. De beperkte meerprijs heeft u snel terugverdiend met de energiebesparing.

IP classificatie
Met IP54 is de heater beter beschermd tegen spatwater. Let op! IP54 is niet waterdicht. wilt u de IBC warmtemantel gebruiken voor een buitenopstelling, overweeg dan aanvullend een waterdichte PVC hoes. Zie aanbevolen artikelen.

Dit product verhuist binnenkort naar onze nieuwe website.
 


IBC warmtemantel 3kW IP54 online bestellen:

Dit product heeft verschillende uitvoeringen en opties. Neem online contact op met één van onze ervaren medewerkers voor advies en een offerte.

klik hier voor een offerte


KRACHT, de sterkste schakel in uw supply chain


2150 Producten die online beschikbaar zijn en snel geleverd worden!
Voor 15:00 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 500,-. Betaal online of vooruit middels factuur.
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten