HomeProductenNieuws Vacatures Over ons Support Contact

I.B. Kracht is in een nieuw jasje gestoken.

We bestaan al ruim 90 jaar, maar zo voelt dit niet. Het pand is, in tegenstelling tot onze medewerkers, wel wat verouderd en was toe aan een nieuw jasje.

De business van I.B. Kracht is in de loop der jaren ook veranderd. We zijn meegegroeid met de behoefte vanuit de markt en de behoeften vanuit onze klanten. Professionaliteit, klanten advies geven over de beste toepassing passend bij haar doelen, uitbreiding producten, vernieuwen processen en het aanbieden van custom made producten, maakt dat we toe waren aan een nieuw jasje.

We zijn gegroeid naar een bedrijf waar we niet alleen producten verkopen, maar waar ook engineering en advies een belangrijk onderdeel spelen. Dit jasje past bij onze vernieuwde dienstverlening; professioneel, innovatief, duurzaam, custom made, maar ook een modern en strakke look & feel hoort hierbij.

Samen met het team hebben we keuzes gemaakt over de vormgeving met betrekking tot de kleuren, kozijnen en het soort hout. Dit begon met een artist impression van R.G. Geurtsen om een goed beeld te krijgen van hoe het zou worden. Daarna hebben we met elkaar verschillende samples bekeken en keuzes gemaakt. De artist impression leidde er toe dat het ging leven bij iedereen en het gevoel van trots groeiden.

Het eindresultaat mag er wezen. Weer jaren jonger. Met dank aan Robr.Renovatie die ons pand hebben ge-restyled naar onze wensen en behoeften.Datum: 29-04-'24

« Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten