HomeProductenNieuwsOver ons Support Vacatures Contact

Het aftellen is begonnen....

Op 31 januari zijn we jarig. Het dan exact 87 jaar geleden dat vader en zoon Hupkes Ingenieursbureau Kracht oprichtten.

87 jaar geleden gestart met weerstandsdraad van Kanthal uit Zweden. Een weerstandsdraad wordt heet door de electrische stroom die er doorheen loopt. Vandaag de dag is electrisch verwarmen actueler dan ooit in Nederland.Het blijft een belangrijk specialisme voor ons met tal van nieuwe mogelijkheden.

Maar Kracht doet meer dan alleen electrisch verwarmen. Onze afdeling lagertechniek is al jaren de specialist op het gebied van glijlagers. Zowel voor de machinebouw als voor maritieme toepassingen en in offshore constructies. Wat ooit begon met een voorraadkastje sinterbrons is uitgegroeid tot duizenden afmetingen in de meest uiteenlopende materialen en samenstellingen.

De komende weken presenteren we een nieuwe productgroep: luchtlagers
Naast de luchtlagers zelf ook nagenoeg alle benodigde toebehoren waarmee complete wrijvingsloze luchtlagersystemen kunnen worden samengesteld. Hiertoe behoren o.a. luchtverzorgings componenten, filters, ventielen,pneumatiek slangen, snelkoppelingen, maar ook luchtlagerbehuizingen, lineaire assen, asblokken, or-ringen en asborgringen.

Houdt onze website in de gaten de komende periode.

Datum: 29-01-'20

« Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten