HomeProductenNieuws Vacatures Over ons Support Contact
Producten » Verwarmingselementen » Electro Heat Testing » Electro Heat Testing

Electro Heat Testing

Gewicht: 0gr
De Nederlandse maakindustrie is succesvol in het buitenland. Gespecialiseerde machinebouwers zijn steeds beter in staat om in te spelen op de snel veranderende behoeften van hun klanten.

Van kleine aanpassingen tot volledig vernieuwde integrale ontwerpen. En de time-to-market wordt steeds korter. In de supply chain doet IB Kracht meer dan alleen de juiste componenten toeleveren. We bieden u inzicht in de prestatie van onze silicone heaters, patroonelementen en verwarmingsmantels.

Met Electro Heat Testing zoomen we in op het warmtebeeld van onze heaters in uw machinedeel. Daarmee bent u beter in staat om de effecten die wij voor u vastleggen mee te nemen in de verdere productintegratie van uw machine. Uw time-to-market wordt hiermee aanzienlijk korter en u kunt sneller inspelen op de nieuwe behoeften van uw klanten.


“Succesvol implementeren in plaats van Trial-and-Error”


Met deze nieuwe testfaciliteiten zijn we in staat onze componenten en uw product te integreren en u volledig inzicht te geven in het warmtebeeld. In overleg stellen we het geheel samen op basis van uw wensen en specificaties. We maken o.a. gebruik van thermal imaging en beoordelen het warmtebeeld en de vermogensregeling. Vanuit onze expertise bekijken we verschillende mogelijkheden en product combinaties.

Onze silicone heaters, patroonelementen en verwarmingsmantels zijn hiervoor bij uitstek geschikt. We testen de combinaties met verschillende warmtedragers, zoals aluminium, roestvaststaal of titaan. Hierbij kijken we naar eigenschappen van zowel de heaters als de warmtedragers, inclusief de ramp up en temperatuur overshoot.


Electro Heat Testing
Electro Heat Testing online bestellen:

Dit product heeft verschillende uitvoeringen en opties. Neem online contact op met één van onze ervaren medewerkers voor advies en een offerte.

klik hier voor een offerte


KRACHT, de sterkste schakel in uw supply chain


2534 Producten die online beschikbaar zijn en snel geleverd worden!
Voor 15:30 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 500,-. Betaal online of vooruit middels factuur.
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten