Strona głównaProduktyAktualności O nas Obsługa Kontakt
Produkty » łożyska » }JHB rollagers » }Deelbare rollagers

}Deelbare rollagers

}Het eerste ontwerp van deelbare rollagers stamt al uit 1907. Ruim 100 jaar later is het deelbare rollager opnieuw uitgevonden. In het nieuwe ontwerp wordt dankbaar gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken zoals 3D printen. Hierdoor is JHB in staat om essentiele onderdelen op een nieuwe wijze te produceren waardoor het lager concept technisch sterk verbeterd:

"een klassiek deelbaar rollager kan geen axiale belastingen opvangen"
de nieuwe kooiconstructie laat het toe om ook axiale lagerringen in de cartridge op te nemen waardoor axiale last openomen wordt

"het oorspronkelijke ontwerp heeft een beperkte radiale belastbaarheid"
de nieuwe kooiconstructie laat meer ruimte toe voor meer en grotere rol elementen. Hierdoor wordt de radiale belastbaarheid met 70% vergroot.

"uniek samenstel leid tot lagere kosten"
Alle lageronderdelen zijn samengebracht in groepen. Zoals lagerblok, lagerhuis (cartridge), het binnenwerk met lagerschalen, kooi en rolelementen en uiteraard de bijbehorende afdichtingen. Door slimme combinaties al in de ontwerpfase mogelijk te maken is het eenvoudig om groepen voor verschillende asdiameters (in inch en metrisch) in delen op voorraad te houden waardoor productiekosten en voorraadkosten om laag gaan. En dat ziet u terug in de prijs van een lagerset.

"100% compatible"
De engineers van JHB hebben opgeteld decennia aan ervaring betreffende rollager techniek en de deelbare varianten. Daarmee zijn alle ontwerpcriteria nauwkeurig gekozen om de uitwisselbaarheid met klassieke deelbare rollagers te kunnen garanderen.

Is uw oude lagerset van SKF Cooper of SRB aan vervanging toe? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor een deelbare lagerset en overtuig u zelf van de voordelen.


Pobierz Introductie deelbare rollagers (PDF)
Zamów }Deelbare rollagers online:

Ten produkt ma różne wersje i opcje. Skontaktuj się online z naszymi doświadczonymi pracownikami aby otrzymać poradę i ofertę.

Klinkij aby otrzymać ofertę!


KRACHT, najmocniejszy łącznik w twoim supply chain


2150 produktów dostępne online
Produkty zamówione przed 15:00 zostają wysyłane w ten sam dzień roboczy.
Zapłać online lub zapłać za pośrednictwem faktury.
Proszę czekać…
Jeśli strona nie reaguje,
prosimy o kontakt.

Dane kontakowe Zamknij