HomeProductenNieuws Vacatures Over ons Support Contact

De eerste zonnige dagen van april...

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel geworden van het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Vanuit de overheid, maar ook vanuit de maatschappij wordt de druk op verduurzamen groter.  De klimaatverandering laat zien dat we zuiniger met het milieu en energie om moeten gaan.

Ook I.B. Kracht heeft verduurzamen hoog op haar agenda staan. We zijn ons er van bewust dat wij als technisch ingenieursbureau ook invloed hebben op het milieu. De eerste stappen naar verduurzaming zijn al gezet. I.B. Kracht is voorzien van zonnepanelen die energie leveren voor alle activiteiten binnen I.B. Kracht.

Vorig jaar leverden onze panelen nagenoeg 20.000 kWh aan elektrisch vermogen. Voldoende om onze airco units te laten koelen en op koudere dagen deze units te laten verwarmen. Daarnaast zijn we momenteel bezig met een milieu-certificering m.b.t. onze afvalstromen.

Maar ook onze producten bekijken we kritisch. Waar mogelijk bieden we loodvrije materiaal-legeringen aan voor onze klassieke gietbronzen lagerbussen, ontwikkelen we zelf luchtlagers zonder mechanische wrijving en vinden onze keramische glijlagers en keramische kogellagers steeds bredere toepassingsgebieden waarin minder weerstand en minder energie wordt gevraagd. Met deze aanpassingen werken we elke dag duurzamer. Datum: 08-04-'24

« Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten